cloudmotion http://cloudmotion.nl Hulp bij (online) ondernemen Wed, 10 Feb 2016 03:10:15 +0000 nl-NL hourly 1 http://wordpress.org/?v=4.2.19 Digitale prijskaartjes http://cloudmotion.nl/retail/digitale-prijskaartjes/ http://cloudmotion.nl/retail/digitale-prijskaartjes/#comments Mon, 21 Apr 2014 13:33:23 +0000 http://cloudmotion.nl/?p=725 Wil je net als Media Markt al je producten voorzien van […]

Het bericht Digitale prijskaartjes verscheen eerst op cloudmotion.

]]>
Wil je net als Media Markt al je producten voorzien van digitale prijskaartjes? Dezelfde prijs als in uw webwinkel zonder fouten en zonder dat het je uren werk kost in uw winkel tonen? Dat kan nu, cloudmotion introduceert: cloudlabel digitale prijskaartjes.

Met digitale prijskaartjes kun je niet alleen fouten voorkomen en tijd besparen maar, nog veel belangrijker in deze tijd, kun je je onderscheiden door aan je klant aan te geven dat je prijzen up to date zijn of dat je het product op voorraad hebt.

Dat is voor de moderne winkelier een must om zijn veeleisende klant tevreden te kunnen stellen en direct de deal te kunnen maken op de winkelvloer. De klant hoeft niet naar huis om de prijs te checken. Dat heeft u al gedaan getuigd het digitale prijskaartje.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Het bericht Digitale prijskaartjes verscheen eerst op cloudmotion.

]]>
http://cloudmotion.nl/retail/digitale-prijskaartjes/feed/ 0
Altijd up to date met een dashboard http://cloudmotion.nl/nieuws/business-dahboard/ http://cloudmotion.nl/nieuws/business-dahboard/#comments Sat, 18 May 2013 07:55:15 +0000 http://cloudmotion.nl/?p=229 Sinds een tijd experimenteren we met een nieuwe manier […]

Het bericht Altijd up to date met een dashboard verscheen eerst op cloudmotion.

]]>
Sinds een tijd experimenteren we met een nieuwe manier van het weergeven van de belangrijkste zaken van ons bedrijf op een dashboard. Hiervoor hebben we een TV met een kleine PC die een applicatie toont op een volledig scherm en waarop we de gegevens van de website, de administratie, laatste emails, agenda items etc.. tonen. Heel erg handig.

Veel van deze informatie zoek je niet elke dag maar is wel erg handig om in beeld te hebben. Als het aantal bezoekers op de website wegvalt bv. Interessant om te weten toch?

Wij kunnen u helpen met het gebruiken van cloud-toepassingen om deze data inzichtelijk te maken in uw bedrijf en we kunnen het dashboard voor u samenstellen.

Neem contact met ons op

Het bericht Altijd up to date met een dashboard verscheen eerst op cloudmotion.

]]>
http://cloudmotion.nl/nieuws/business-dahboard/feed/ 0
Mobiel betalen http://cloudmotion.nl/nieuws/mobiel-betalen-met-je-mobiele-telefoon/ http://cloudmotion.nl/nieuws/mobiel-betalen-met-je-mobiele-telefoon/#comments Wed, 15 May 2013 08:42:47 +0000 http://cloudmotion.nl/?p=221 Een mobiele PIN oplossing is nu bereikbaar voor iederee […]

Het bericht Mobiel betalen verscheen eerst op cloudmotion.

]]>
Een mobiele PIN oplossing is nu bereikbaar voor iedereen.

Payleven heeft een bluetooth PIN apparaatje op de markt gebracht waarmee je simpel je klant mobiel kan laten betalen. Overal waar je 3G of WiFi hebt kun je nu PIN transacties uitvoeren. Denk aan marktkooplui, servicemonteurs, horeca, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Cloudmotion kan je adviseren in het gebruik van dergelijke ‘mobiel betalen’ oplossing voor je webwinkel en online onderneming.

Bestellen

Share

Het bericht Mobiel betalen verscheen eerst op cloudmotion.

]]>
http://cloudmotion.nl/nieuws/mobiel-betalen-met-je-mobiele-telefoon/feed/ 0
Europa loopt achter in BYOD http://cloudmotion.nl/nieuws/europa-loopt-achter-in-byod/ http://cloudmotion.nl/nieuws/europa-loopt-achter-in-byod/#comments Fri, 10 May 2013 13:31:41 +0000 http://cloudmotion.nl/?p=173 Onderzoeksbureau Gartner voorspelt dat tussen nu en 201 […]

Het bericht Europa loopt achter in BYOD verscheen eerst op cloudmotion.

]]>
Onderzoeksbureau Gartner voorspelt dat tussen nu en 2017 ongeveer de helft van alle werkgevers zijn werknemers zal verplichten om zélf apparatuur mee te nemen naar zijn werk.

Dat wil zeggen dat een BYOD-beleid (‘bring your own device’) dan eerder de regel dan uitzondering zal zijn. Tot die conclusie komt Gartner na een enquête onder ICT managers die aangesloten zijn bij het ‘Gartner executive program’. Tegen 2016 zou 38 procent van de bedrijven van plan zijn om op te houden in het voorzien van toestellen voor de werknemers.

Maar er is een belangrijke maar. In de Verenigde Staten is de kans op BYOD-beleid twee keer zo groot als in Europa. Meer nog, wereldwijd is Europa volgens Gartner de regio met de laagste adoptie rond byod. Aan het andere uiterste vinden we regio’s als India, China en Brazilië waar het ondertussen al veel meer ingeburgerd is dat werknemers hun eigen toestel meenemen.

Dat Europa achterop hinkt in byod heeft mogelijk met de arbeidswetgeving en privacyregels te maken, maar zeker ook met de parafiscaliteit rond tablets, smartphones en (werk) pc’s. Voor werkgevers is het hier soms interessanter om werknemers te ‘belonen’ (of is het verlonen?) met een extraatje onder de vorm van een smartphone of tablet, net zoals dat met bedrijfswagens gebeurt.

Het bericht Europa loopt achter in BYOD verscheen eerst op cloudmotion.

]]>
http://cloudmotion.nl/nieuws/europa-loopt-achter-in-byod/feed/ 0
Tevreden klanten of ontevreden klanten? http://cloudmotion.nl/cloud-applicaties/tevreden-klanten/ http://cloudmotion.nl/cloud-applicaties/tevreden-klanten/#comments Fri, 10 May 2013 12:22:19 +0000 http://cloudmotion.nl/?p=164 Bij klantenservice is het onontbeerlijk te weten te kom […]

Het bericht Tevreden klanten of ontevreden klanten? verscheen eerst op cloudmotion.

]]>
Bij klantenservice is het onontbeerlijk te weten te komen hoe tevreden je klanten zijn. Tevreden klanten zijn geen zekerheid. Zeker in deze tijden waarin klantenservice via allerlei alternatieve kanalen wordt verleend (Facebook, Twitter etc.) is het moeilijk te achterhalen of klanten tevreden zijn met de aan hen aangeboden klantenservice.

Met een applicatie als Zendesk is het mogelijk via meerdere kanalen, Facebook, Twitter, Telefoon en email je klant te ondersteunen en na het contact te vragen of ze tevreden zijn. Dit gebeurt op een hele gemakkelijke wijze zonder dat ze hiervoor hoge inspanningen moeten doen.

Wil je meer weten over tevreden klanten? Neem contact met ons op.

Share

Het bericht Tevreden klanten of ontevreden klanten? verscheen eerst op cloudmotion.

]]>
http://cloudmotion.nl/cloud-applicaties/tevreden-klanten/feed/ 0
Hulp bij online ondernemen http://cloudmotion.nl/nieuws/hello-world/ http://cloudmotion.nl/nieuws/hello-world/#comments Thu, 25 Apr 2013 20:39:14 +0000 http://cloudmotion.nl/?p=1 Vroeger had je verstand van groente & fruit en dus […]

Het bericht Hulp bij online ondernemen verscheen eerst op cloudmotion.

]]>
Vroeger had je verstand van groente & fruit en dus opende je een winkeltje. Als je de juiste keuzes maakte op de veiling en je kocht mooie handel dan sprak het zich voort en bouwde je voorzichtig aam je bedrijf.

Zo simpel is het tegenwoordig niet meer. Zeker niet als je je groente & fruit online wilt verkopen. Je moet nog steeds de juiste keuzes maken op de veiling. Maar je ook technisch inzicht en visie hebben. Daarin kunnen wij je van dienst zijn. Wij zijn jouw online rechterhand.

Het bericht Hulp bij online ondernemen verscheen eerst op cloudmotion.

]]>
http://cloudmotion.nl/nieuws/hello-world/feed/ 0