Gezond & weldoen webshop

, ,
Gezond & weldoen webshop
Rosaline Ratering

“Dankzij de hulp bij online ondernemen van CloudMotion kan ik focussen op waar ik als ondernemer zelf goed in ben: off line ondernemen!”

Een mooie website met een leuke webshop bouwen is één ding, maar zorgen dat je site gezien wordt én omzet oplevert is een tweede. Uiteraard zijn je visie en drive als ondernemer bepalend voor het succes van je onderneming. Maar als je ook online zaken wilt doen en daar géén professioneel businessplan voor hebt, kun je alsnog de plank volledig misslaan. Het omgekeerde is ook waar: professionele hulp bij online ondernemen kan je bedrijf naar een hoger niveau tillen. Dat is de reden waarom ik nu samenwerk met Heimen van Duinkerken van CloudMotion.
Ik ben geen specialist in online ondernemen. Ik ben vakvrouw op het gebied van leefstijlbegeleiding, met gezonde voeding en voldoende beweging. Samen met een landelijk team van deskundige leefstijlconsulenten, ben ik mensen het persoonlijk van dienst. Daarnaast verkopen we 100 % wellnessproducten via internet. Een deel van de omzet gaat naar goede doelen. Dankzij internet kunnen we méér mensen bereiken en vervolgens meer mensen persoonlijk van dienst zijn.
Heimen weet precies welke routes ik online moet bewandelen om bij mijn uiteindelijke ondernemersdoelen te komen. Dat betekent voor mij een hele zorg minder, zijn adviezen zijn altijd goed en doeltreffend. Heimen is creatief in het meedenken en zorgt bovendien voor overzicht en structuur in het hele proces. Op die manier houd ik energie over voor de dingen waar ik zelf goed in ben: off line ondernemen! Dankzij CloudMotion is er bij ons nu een goede balans tussen online en offline ondernemen.”

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

21 april 2014